Bereikbaar van 8:30 tot 17:30 uur

Zakelijke verzekeringen

Een onafhankelijk en persoonlijk verzekeringsplan

U en uw bedrijf staan altijd centraal!

Zo bent u zakelijk goed verzekerd.

Als ondernemer wilt u uw zakelijke verzekeringen goed geregeld hebben en niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Welke verzekeringen voor u passend en/of noodzakelijk zijn hangt sterk af van uw bedrijfsactiviteiten. Daarom is het soms lastig om te bepalen welke zakelijke verzekeringen u wel of niet nodig hebt. 

VDE financieel advies verdiept zich in u en uw bedrijf. We nemen u aan de hand mee om voor uw specifieke bedrijfssituatie een onafhankelijk en persoonlijk plan te maken voor uw zakelijke verzekeringen. 

Zo kunt u, goed verzekerd, doen waar u goed in bent. Ondernemen!

Belangrijke zakelijke verzekeringen

Sommige risico's zijn te groot
om zelf te dragen.

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risico’s is verzekeren vaak niet alleen belangrijk, maar vooral noodzakelijk. 

Het is erg lastig om als ondernemer te achterhalen welke risico’s u precies loopt. VDE financieel advies inventariseert samen met u welke zakelijke verzekeringen u echt nodig heeft – en natuurlijk ook welke zeker niet. 

Zakelijk goed verzekerd

Zorgvuldig omgaan met bedrijfsrisico's.

Samen met VDE bekijkt u samen hoe groot de kans is dat een risico zich voordoet en wat dan de (financiële) consequenties zijn. Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen of is verzekeren verstandiger? 

VDE financieel advies heeft alle expertise in huis om deze vragen deskundig te beantwoorden. Daarnaast kennen we u en uw bedrijf persoonlijk waardoor u zich niet ieder jaar opnieuw hoeft uit te leggen. Zo kunt u zorgvuldig & bewust met uw bedrijfsrisico’s omgaan en bent u alleen zakelijk verzekerd wanneer dat écht nodig is. 

Kortom: u kunt lekker ondernemen en de zakelijke verzekeringen zijn gewoon goed geregeld. Plan een afspraak in voor de mogelijkheden.

Wat onze klanten over ons zeggen

Hier doen we het voor...

Wilrie Stienen
Wilrie Stienen
Stienen Trading
Lees verder
Pro-actief denken is een belangrijke pijler Inmiddels zijn wij alweer enkele jaren klant bij VDE financieel advies. Wij zijn erg te spreken over VDE financieel advies. Het dorpse karakter, persoonlijke benadering en het pro-actief denken zijn voor ons zeer belangrijke pijlers. Wij hopen dan ook dat onze samenwerking nog jaren gaat stand houden.
Michel van den Heuvel
Michel van den Heuvel
VDH PREVENT4U Plaagdierpreventie BV
Lees verder
Korte lijnen en persoonlijk contact bij VDE Sinds enkele maanden klant geworden. Wat ik plezierig vind , zijn de korte lijnen. Bij mijn vorige verzekeraar ontbrak het aan persoonlijk contact. Tevens wil ik een gezicht zien bij het bedrijf waar ik zaken mee doe. Het mooiste vind ik toch de besparing van meer dan 25% die we samen gerealiseerd hebben. VDE ga zo door!
R. van Heugten en S. Pennings
R. van Heugten en S. Pennings
Lees verder
Inlevend, meedenkend advies op maat! Voor ons leek de stap voor het kopen van een eerste huis nog ver weg. We wilden ons eerst oriënteren. Nu zijn we blij met het goede , deskundige advies dat we bij vd Einden hebben gekregen. In korte termijn bleek wat we niet voor mogelijk hielden toch mogelijk en voelden we ons veilig de eerste stap te maken. De gesprekken waren vertrouwd, persoonlijk en met een menselijke en vrolijke insteek. Een adviseur die we iedereen zouden aanraden.
Vorige
Volgende

Gewoon goed en onafhankelijk advies!

Volg ons op sociale media

Je bent niet bevoegd om content van deze website te kopiëren.

Schade melden

Vul onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

Uw gegevens
Voeg hier uw foto's van de bewuste schade toe. U kunt jpg en .png bestanden tot 10 mb mee sturen.

Somerenseweg 23A
5715 AG  Lierop
Postbus 10
5715 ZG  Lierop