Bereikbaar van 8:30 tot 17:30 uur

Zakelijke verzekeringen

Een onafhankelijk en persoonlijk verzekeringsplan

U en uw bedrijf staan altijd centraal! Zo bent u zakelijk goed verzekerd.

Als ondernemer wilt u uw zakelijke verzekeringen goed geregeld hebben en niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Welke verzekeringsproducten voor u passend en/of noodzakelijk zijn, hangt sterk af van uw bedrijfsactiviteiten. Daarom is het soms lastig om te bepalen welke zakelijke verzekeringen je wel of niet nodig hebt. VDE financieel advies verdiept zich in u en uw bedrijf. We nemen u aan de hand mee om voor uw specifieke bedrijfssituatie een onafhankelijk en persoonlijk plan te maken voor uw zakelijke verzekeringen. Zo kunt u goed verzekerd doen waar u goed in bent. Ondernemen!

Belangrijke zakelijke verzekeringen

Sommige risico's zijn te groot
om zelf te dragen.

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risico’s is verzekeren vaak niet alleen belangrijk, maar vooral noodzakelijk. Het is erg lastig om als ondernemer te achterhalen welke risico’s u precies loopt. VDE financieel advies inventariseert samen met u welke zakelijke verzekeringen u echt nodig heeft – en natuurlijk ook welke zeker niet. 

Zakelijk goed verzekerd

Zorgvuldig omgaan met bedrijfsrisico's.

Als eerste zijn de risico’s binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens bekijken we samen hoe groot de kans is dat het risico zich voordoet en wat dan de (financiële) consequenties zijn. Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen of is verzekeren verstandiger? VDE financieel advies heeft alle expertise in huis om deze vragen deskundig te beantwoorden. Zodat u zorgvuldig en bewust met uw bedrijfsrisico’s om kunt gaan en u zich alleen zakelijk verzekerd wanneer dat écht nodig is. Dus: gewoon goed geregeld!

Gewoon goed en onafhankelijk advies!

Je bent niet bevoegd om content van deze website te kopiëren.

Schade melden

Vul onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

Uw gegevens
Voeg hier uw foto's van de bewuste schade toe. U kunt jpg en .png bestanden tot 10 mb mee sturen.

Somerenseweg 23A
5715 AG  Lierop
Postbus 10
5715 ZG  Lierop