Bereikbaar van 8:30 tot 17:30 uur

Hypotheek advies

Voor u de beste hypotheek...

VDE Financieel advies regelt het!

Gaat u een huis kopen? Hoogstwaarschijnlijk is het de grootste aanschaf in uw leven waarbij vaak een hypothecaire lening benodigd is.

Een dergelijke langdurige financiële verplichting vraagt om goed hypotheekadvies. VDE financieel advies helpt met gerichte adviezen die zijn toegespitst op uw situatie. Ervaar zelf dat onze aanpak veel verder gaat dan slechts een prijsvergelijk. Bij ons kunt u maatwerk verwachten waar u jarenlang profijt van heeft.

Laat u  daarom adviseren en profiteer van onze bewezen ervaring en deskundigheid. Bel 0492 – 331356 of bezoek ons kantoor in Lierop of bij u thuis!

Met VDE financieel advies investeren in de toekomst

Wij zorgen dat u zorgeloos vooruit kunt kijken

De waarde van de eigen woning vormt voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun (toekomstig) vermogen. Op verschillende momenten rondom deze vermogensopbouw is een goed advies belangrijk.

Dat begint bij de vraag of het kopen van de woning wel een goede beslissing is of (gelet op de persoonlijke omstandigheden) huren (tijdelijk) een beter alternatief is. Is het kopen van een woning toch de gewenste oplossing, dan zal onderzocht moeten worden welke lasten ook op langere termijn draagbaar zijn. VDE financieel advies kijkt dan naar de situatie dat bijvoorbeeld één van de partners minder gaat werken, de lasten sterk stijgen doordat kinderen gaan studeren of het arbeidsinkomen minder wordt doordat de pensioengerechtigde leeftijd wordt bereikt. Welke lasten een individuele consument kan dragen, is niet af te lezen uit tabellen die gelden voor “de gemiddelde consument”. Een goed beeld ontstaat alleen doordat de individuele situatie en de wensen die voor de toekomst bestaan, goed in beeld worden gebracht.

Advies op maat

Met een erkend hypothecair Planner van VDE financieel advies

Het maken van een persoonlijke analyse is de specialiteit van de Erkend Hypothecair Planner. Telkens weer zal deze adviseur zich verdiepen in uw wensen en situatie en samen met u kijken hoe een oplossing die u nu kiest zo goed mogelijk blijft aansluiten bij veranderingen die in de toekomst kunnen plaatsvinden.

Erkend Hypothecair Planners streven ernaar om al hun relaties een gezondere en zorgelozere financiële toekomst te bieden. Dit doen zij door een hoogstaand en persoonlijk passend hypothecair advies te geven. Erkend Hypothecair Planners hebben de hoogst gespecialiseerde opleiding op het gebied van hypothecair advies gevolgd. Zij onderhouden jaarlijks hun kennis en vaardigheden. Erkend Hypothecair Planners laten hun gedrag onafhankelijk toetsen aan onder meer de Gedragscode Erkend Hypothecair Planners. Ook onderwerpen zij zich aan het oordeel van de Geschillencommissie Financiële Dienstverlening, onderdeel van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, KiFiD.

Gewoon goed en onafhankelijk advies!

Hugo Vossen, uw hypotheekadviseur

Je bent niet bevoegd om content van deze website te kopiëren.

Schade melden

Vul onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

Uw gegevens
Voeg hier uw foto's van de bewuste schade toe. U kunt jpg en .png bestanden tot 10 mb mee sturen.

Somerenseweg 23A
5715 AG  Lierop
Postbus 10
5715 ZG  Lierop