Zelfstandige adviseur

van Regiobank in Lierop

VDE zelfstandige adviseur van Regiobank in Lierop, Laan ten Boomen 2. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Internet Bankieren of onze Mobiel Bankieren app.

Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.

maak een afspraak

0492 - 331 356

Openingstijden

Maandag

08.30 - 12.30
13.30 - 17.00

Woensdag

08.30 - 12.30
13.30 - 17.00

Vrijdag

08.30 - 12.30
13.30 - 17.00

Zaterdag & zondag zijn wij gesloten

De adviseur die u kent

VDE is aangesloten bij de RegioBank. Hun filosofie past perfect bij de onze. Onze adviseurs zijn bekende en vertrouwde gezichten in de buurt. U kent ze en zij kennen u. Dat is prettig en vertrouwd. En een fijne basis voor een gesprek over bankzaken. Bovendien staan wij midden in de lokale samenleving en daar geven we blijk van door diverse lokale (sport)verenigingen of initiatieven te sponsoren

Persoonlijk

Wij nemen de tijd en we zetten graag een stap extra voor u. Zo bent u ook bij VDE op kantoor altijd welkom als u bijvoorbeeld een vraag heeft of eenvoudig advies wenst. Komt er toch wat meer bij kijken? Dan maken we meteen een afspraak zodat we de tijd hebben om uitgebreid op uw situatie in te gaan.

Voor de hele familie

U vindt onze financiële diensten voor u en uw kinderen onder één dak. Een hypotheek, betaal- of spaarrekening voor uzelf of bijvoorbeeld Zilvervloot Sparen voor uw kind. En met JongWijs leert u uw kind stapsgewijs omgaan met geld.

maak een afspraak