Bereikbaar van 8:30 tot 17:30 uur

Altijd dichtbij voor advies op maat!

Gewoon goed geregeld dus!

VDE Financieel advies

Gewoon goed en onafhankelijk advies...

VDE heeft als financieel adviesbureau een ruime staat van dienst. Al meer dan 50 jaar staan wij voor onze klanten klaar waarbij persoonlijk contact ons speerpunt is. Hierdoor staan we dicht bij onze klanten, dat is in al die jaren nooit veranderd en dat willen we graag zo houden.

Uw voordelen

Verzekeringen

Wij bieden een ruim aanbod aan particuliere en zakelijke verzekeringen. Alle verzekeringen bieden uitstekende dekkingen en worden goed gewaardeerd.

Hypotheken

Ons hypotheekadvies is meer dan alleen een prijsvergelijking. We analyseren grondig uw situatie en bekijken vervolgens welke hypotheek daarbij past, qua prijs én voorwaarden.

Financieel

Met financiële planning geven we invulling aan de plannen die u heeft met uw geld. Hoe die doelen te bereiken gaan we beoordelen aan de hand van een aantal vragen.

Ons Team

Op ons kunt u bouwen...

Harm
van den Einden

Directeur, verzekeringen
en Regiobank

Hugo
Vossen

Hypotheek
adviseur

Roger
Steuten

Pensioenen, Lijfrenten
Beleggingen en verzekeringen

Eveline
van Lieshout

Administratief
medewerker

Lilian
van Deursen

Financieel
Advies

Angela
van Zoggel-van Eijk

Balie
administratie

Wat onze klanten over ons zeggen

Hier doen we het voor...

Wilrie Stienen
Wilrie Stienen
Stienen Trading
Lees verder
Pro-actief denken is een belangrijke pijler Inmiddels zijn wij alweer enkele jaren klant bij VDE financieel advies. Wij zijn erg te spreken over VDE financieel advies. Het dorpse karakter, persoonlijke benadering en het pro-actief denken zijn voor ons zeer belangrijke pijlers. Wij hopen dan ook dat onze samenwerking nog jaren gaat stand houden.
Michel van den Heuvel
Michel van den Heuvel
VDH PREVENT4U Plaagdierpreventie BV
Lees verder
Korte lijnen en persoonlijk contact bij VDE Sinds enkele maanden klant geworden. Wat ik plezierig vind , zijn de korte lijnen. Bij mijn vorige verzekeraar ontbrak het aan persoonlijk contact. Tevens wil ik een gezicht zien bij het bedrijf waar ik zaken mee doe. Het mooiste vind ik toch de besparing van meer dan 25% die we samen gerealiseerd hebben. VDE ga zo door!
R. van Heugten en S. Pennings
R. van Heugten en S. Pennings
Lees verder
Inlevend, meedenkend advies op maat! Voor ons leek de stap voor het kopen van een eerste huis nog ver weg. We wilden ons eerst oriënteren. Nu zijn we blij met het goede , deskundige advies dat we bij vd Einden hebben gekregen. In korte termijn bleek wat we niet voor mogelijk hielden toch mogelijk en voelden we ons veilig de eerste stap te maken. De gesprekken waren vertrouwd, persoonlijk en met een menselijke en vrolijke insteek. Een adviseur die we iedereen zouden aanraden.
Previous
Next

Je bent niet bevoegd om content van deze website te kopiëren.

Schade melden

Vul onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

Uw gegevens
Voeg hier uw foto's van de bewuste schade toe. U kunt jpg en .png bestanden tot 10 mb mee sturen.

Somerenseweg 23A
5715 AG  Lierop
Postbus 10
5715 ZG  Lierop