Bereikbaar van 8:30 tot 17:30 uur

Zakelijke hypotheek aanvragen

Stappenplan zakelijke hypotheek aanvragen

Grote kans dat wij u en uw bedrijf kennen, dat praat vaak een stuk fijner!

Uw Bedrijfshypotheek sluit u af bij uw Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt. Grote kans dus dat uw adviseur uw bedrijf én het bedrijfspand kent. Dat praat natuurlijk een stuk fijner.

Tijdens een gratis oriëntatiegesprek vertelt uw adviseur u meer over onze productvoorwaarden, welke documenten we nodig hebben en wat de kosten van onze dienstverlening zijn. Past de Bedrijfshypotheek van RegioBank bij uw situatie? Dan kan uw adviseur de hypotheekaanvraag starten.

Bedrijfshypotheek aanvragen

  1. Uw adviseur zal u een aantal vragen stellen over uw onderneming en de hypotheek die u wilt afsluiten. Ook moet u een aantal documenten aanleveren voor de aanvraag van uw Bedrijfshypotheek.
  2. Als alle documenten zijn ontvangen, beoordelen we uw hypotheekaanvraag. We kijken naar de financiële situatie van uw bedrijf om in te schatten of u de rente en aflossing kunt betalen. Ook kijken we naar uw privé situatie en eventuele risico’s.
  3. Als uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u een offerte. Als u akkoord bent met de offerte, ondertekent u alle documenten. Wij verwerken de verdere aanvraag en doen een laatste check op volledigheid. Daarna zorgen we dat de notaris de benodigde informatie krijgt. Is uw aanvraag afgekeurd? Dan krijgt u een uitleg waarom we uw aanvraag afwijzen.

Zakelijke hypotheek berekenen

Uw maximale zakelijke hypotheek wordt berekend met behulp van de waarde van het pand en de financiële situatie van uw onderneming. Samen met uw Zelfstandig Adviseur berekent u hoeveel uw onderneming kan lenen.

Uw bedrijfshypotheek aanvragen

Alle UBO’s van een onderneming moeten in het UBO-register van de Kamer van Koophandel staan. Alleen dan kunnen wij een Bedrijfshypotheek verstrekken.
Goed om te weten: staat u nog niet definitief ingeschreven, maar is er wel een bevestiging van de KVK dat u het proces tot inschrijving heeft opgestart? Dan nemen we uw aanvraag voor een Bedrijfshypotheek in behandeling. Voor eenmanszaken is de UBO-registratieplicht overigens niet van toepassing. Lees meer over de UBO-registratie

Uw adviseur helpt u met al uw vragen over de zakelijke hypotheek en helpt u bij het aanvragen van de Bedrijfshypotheek. Dankzij onze deskundige adviseurs weet u zeker dat uw zakelijke hypotheek past bij uw situatie.

Zakelijke hypotheek oversluiten

Samen bekijken we de mogelijkheden en voorwaarden.

Heeft u een zakelijke financiering bij een andere aanbieder en wilt u uw bedrijfshypotheek oversluiten naar RegioBank? Tijdens een afspraak bekijkt uw Zelfstandig Adviseur samen met u de mogelijkheden en voorwaarden.

Gewoon goed en onafhankelijk advies!

Je bent niet bevoegd om content van deze website te kopiëren.

Schade melden

Vul onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

Uw gegevens
Voeg hier uw foto's van de bewuste schade toe. U kunt jpg en .png bestanden tot 10 mb mee sturen.

Somerenseweg 23A
5715 AG  Lierop
Postbus 10
5715 ZG  Lierop