Verzekering

VDE financieel advies particuliere- en zakelijke verzekeringen

Goed verzekerd zijn geeft je rust en een prettig gevoel. VDE financieel advies heeft op het gebied van particuliere- en zakelijke verzekeringen alle know how en expertise in huis om u te adviseren bij het afsluiten van een passende verzekering. Immers, geen situatie is hetzelfde.

Bij VDE financieel advies betaal je een scherpe premie voor de beste dekking en staat er bij schade altijd iemand voor je klaar. Een geruststellend gevoel!

 

Gewoon goed en onafhankelijk advies

  • Voor een vraag of advies kunt u gewoon binnenlopen

  • De adviseur die u kent en u persoonlijke aandacht geeft

  • Wij zijn een bank voor de hele familie

  • Hypotheken & verzekeringen

Ruim aanbod particuliere verzekeringen

VDE financieel advies biedt u een ruim aanbod aan particuliere verzekeringen. Zo kunt u precies kiezen wat bij u past. Alle verzekeringen bieden uitstekende dekkingen en worden goed gewaardeerd. Dat betekent dat u kunt rekenen op een optimale service, eerlijke informatie en begrijpelijke producten. Deze producten zijn direct bij VDE financieel advies af te sluiten. En ons eerlijke advies krijgt u er uiteraard bij!

Noodzakelijke bedrijfsverzekeringen

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risico’s is verzekeren vaak noodzakelijk. VDE financieel advies inventariseert voor u welke verzekeringen u nodig heeft – en welke niet.

Wat onze klanten over ons zeggen

Pro-actief denken is een belangrijke pijler

Inmiddels zijn wij alweer enkele jaren klant bij VDE financieel advies. Wij zijn erg te spreken over VDE financieel advies.
Het dorpse karakter, persoonlijke benadering en het pro-actief denken zijn voor ons zeer belangrijke pijlers.

Wij hopen dan ook dat onze samenwerking nog jaren gaat stand houden.

Wilrie Stienen – Stienen Trading

Korte lijnen en persoonlijk contact bij VDE

Sinds enkele maanden klant geworden. Wat ik plezierig vind , zijn de korte lijnen. Bij mijn vorige verzekeraar ontbrak het aan persoonlijk contact. Tevens wil ik een gezicht zien bij het bedrijf waar ik zaken mee doe. Het mooiste vind ik toch de besparing van meer dan 25% die we samen gerealiseerd hebben. VDE ga zo door!

Michel van den Heuvel – VDH PREVENT4U Plaagdierpreventie BV

Inlevend, meedenkend advies op maat!

Voor ons leek de stap voor het kopen van een eerste huis nog ver weg. We wilden ons eerst oriënteren. Nu zijn we blij met het goede , deskundige advies dat we bij vd Einden hebben gekregen. In korte termijn bleek wat we niet voor mogelijk hielden toch mogelijk en voelden we ons veilig de eerste stap te maken. De gesprekken waren vertrouwd, persoonlijk en met een menselijke en vrolijke insteek. Een adviseur die we iedereen zouden aanraden.

R. van Heugten en S. Pennings