Geld lenen

Heeft u meer bestedingsruimte nodig? Een (kortlopend) krediet kan dan een goede oplossing zijn. Bij VDE financieel advies krijgt u tot in de puntjes de informatie die u nodig heeft om een weloverwogen keuze te maken. Ons advies over de mogelijkheden, voorwaarden en de kosten van geld lenen zijn helder en begrijpelijk. Zo leent u verantwoord en weet u zeker dat u niet te veel betaalt.

Gewoon goed en onafhankelijk advies

  • Voor een vraag of advies kunt u gewoon binnenlopen

  • De adviseur die u kent en u persoonlijke aandacht geeft

  • Wij zijn een bank voor de hele familie

  • Hypotheken & verzekeringen

Financiële planning volgens VDE financieel advies

Met financiële planning gaan we invulling geven aan de plannen die u heeft met uw geld. Hoe die doelen te bereiken, gaan we beoordelen aan de hand van een aantal vragen. Is de pensioenopbouw toereikend, heeft u de beste hypotheekvorm en bouwt u gedegen vermogen op? De experts van VDE financieel advies adviseren en begeleiden u zodat er een tailormade financieel advies voorhanden is.

Een financieel plan dat mee verandert

Met een financieel plan heeft u inzicht in uw hele financiële situatie. Niet alleen op dit moment, maar ook voor de toekomst. Maar uw leven staat niet stil: uw (financiële) situatie of uw plannen kunnen natuurlijk altijd wijzigen. Daarom controleren we periodiek of we moeten bijsturen in het financiële plan. Zo houden we uw financiële planning actueel én rendabel!