Uw vraagbaak voor al uw financiën

Uw vermogen, hypotheek of verzekeringen hebben een ding met elkaar gemeen; het zijn ingewikkelde producten die nauw met elkaar samenhangen. Inzicht in uw financiën zorgt er voor dat wij u veel beter kunnen adviseren. En dat is belangrijk voor u en uw toekomstige financiële situatie.

Stel: u heeft een hypotheek, spaargeld, een lening, een aantal (schade)verzekeringen, een levensverzekering en een aanvullende pensioenregeling. Producten die u wellicht zelf heeft afgesloten of op ons advies. Hierdoor hebben wij geen volledig beeld van uw individuele financiële plaatje. Dat kan nadelig voor u uitpakken omdat wij bij ons advies iets over het hoofd zouden kunnen zien.

VDE financieel advies licht uw financiën goed en grondig door

Dat is exact de reden dat wij u uitnodigen om uw totale financiën aan ons voor te leggen. Hierbij beoordelen wij of uw financiële producten nog voldoen of dat er aanvullingen en verbeteringen nodig zijn. Hierbij nemen we de volgende punten in overweging:

  • Is de huidige aanbieder voor u nog steeds de beste optie? Zou u kunnen overstappen en wat zou u dat opleveren?
  • Zijn de huidige producten nog passend bij uw persoonlijke situatie, wensen en risico’s?
  • Is er een logische samenhang tussen de producten? Misschien bent u wel onder- of over verzekerd. Kunt u straks na uw pensioen uw hypotheeklasten nog dragen? Heeft u inkomensvoorzieningen nodig om een financiële tegenvaller te kunnen opvangen? Welke regelingen helpen u in moeilijke tijden en wat heeft u zelf geregeld in lastige tijden?

Grondiger advies en meer service

Indien u VDE financieel advies inzicht geeft in uw totale financiële plaatje, geeft u ons de kans de service aan u sterk te verbeteren. Allereerst leggen wij uw financiële regelingen onder een vergrootglas. Maar wij gaan verder. Tijdens een gesprek krijgen wij een goed beeld van uw persoonlijke situatie, uw toekomstwensen en de risico’s die u loopt. Na dit gesprek blijven wij contact met u houden zodat we op veranderingen in kunnen spelen en zaken kunnen aanpassen. Wij werken met één aanspreekpunt en met vragen of opmerkingen, kunt u altijd bij ons terecht. Vanzelfsprekend staan wij borg voor een perfecte afhandeling bij bijvoorbeeld een schadeclaim.

Een afspraak is zo gemaakt

Wilt u ons advies verder verbeteren? Neem dan contact op met ons kantoor voor een gesprek over uw totale financiën.