Welkom voordeel op uw zorgverzekering!

Uw verzekeringen zijn bij ons in goede handen, maar als uw tussenpersoon kijken wij altijd waar en hoe het beter kan. Zo bent u bij ons voortaan ook welkom voor het afsluiten van een collectieve zorgverzekering met extra voordeel.
Sluit direct af!

Zo vertrouwd kan een nieuw jasje zijn.

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat Van den Einden Assurantiën een nieuwe naam heeft gekregen: VDE Financieel Advies. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Daarnaast is deze nieuwe website sinds kort online.
Lees meer over VDE

Uw vraagbaak voor al uw financiën

Uw vermogen, hypotheek of verzekeringen hebben een ding met elkaar gemeen; het zijn ingewikkelde producten die nauw met elkaar samenhangen. Inzicht in uw financiën zorgt er voor dat wij u veel beter kunnen adviseren.
Waarom VDE?

Steeds meer maatwerk bij een hypotheek

Doordat er op de koopwoningmarkt een grote drukt ligt, kan lang niet iedereen zijn of haar woonwensen vervullen. Immers, veel huizenbezitters willen verhuizen en veel huurders willen graag kopen. Teneinde meer mensen te kunnen helpen, komen hypotheekverstrekkers nu vaker met maatwerkoplossingen.
Lees meer over hypotheek

De financiën van uw kind tijdens de middelbareschooltijd

Zodra uw kind naar de middelbare school gaat, start een nieuwe levensfase. Ook op financieel gebied verandert er veel. VDE financieel advies zet de kosten en mogelijkheden voor u op een rijtje.
Bekijk de kosten

Geef aandacht aan de ontbindende voorwaarden

Als u een woning gaat kopen, wilt u geen risico’s lopen. Immers, het gaat om enorme bedragen. Ontbindende voorwaarden in een koopcontract zijn daarom belangrijk. Weet u echt wel wat de ontbindende voorwaarden exact inhouden?
Bekijk de tips