Betalen en sparen

Speciaal voor particulieren en de klein zakelijke markt biedt VDE financieel advies zeer interessante betaal- en spaarproducten. Daarbij bieden we het beste van twee werelden. Betalen zoals u wilt maar wel verzekerd van gedegen persoonlijk advies over uw bankzaken. Ook op het gebied van sparen bieden we u volop mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag om de juiste keuze te maken. Sparen is immers een persoonlijke zaak!

Gewoon goed en onafhankelijk advies

  • Voor een vraag of advies kunt u gewoon binnenlopen

  • De adviseur die u kent en u persoonlijke aandacht geeft

  • Wij zijn een bank voor de hele familie

  • Hypotheken & verzekeringen

Financiële planning volgens VDE financieel advies

Met financiële planning gaan we invulling geven aan de plannen die u heeft met uw geld. Hoe die doelen te bereiken, gaan we beoordelen aan de hand van een aantal vragen. Is de pensioenopbouw toereikend, heeft u de beste hypotheekvorm en bouwt u gedegen vermogen op? De experts van VDE financieel advies adviseren en begeleiden u zodat er een tailormade financieel advies voorhanden is.

Een financieel plan dat mee verandert

Met een financieel plan heeft u inzicht in uw hele financiële situatie. Niet alleen op dit moment, maar ook voor de toekomst. Maar uw leven staat niet stil: uw (financiële) situatie of uw plannen kunnen natuurlijk altijd wijzigen. Daarom controleren we periodiek of we moeten bijsturen in het financiële plan. Zo houden we uw financiële planning actueel én rendabel!