Advies voor uw geldzaken

Wij zijn uw ‘huisarts’ op het gebied van financiële zaken. Door onze kennis & ervaring op financieel gebied is geen vraag ons te veel. Stel uw vraag en wij gaan u helpen. Of het nu gaat om hulp bij uw belastingaangifte of een algemeen advies, aarzel niet om ons te benaderen. U zult aangenaam verrast zijn over onze laagdrempelige en begrijpelijke aanpak. Een afspraak voor een persoonlijk gesprek is zo gemaakt.

Gewoon goed en onafhankelijk advies

  • Voor een vraag of advies kunt u gewoon binnenlopen

  • De adviseur die u kent en u persoonlijke aandacht geeft

  • Wij zijn een bank voor de hele familie

  • Hypotheken & verzekeringen

Financiële planning volgens VDE financieel advies

Met financiële planning gaan we invulling geven aan de plannen die u heeft met uw geld. Hoe die doelen te bereiken, gaan we beoordelen aan de hand van een aantal vragen. Is de pensioenopbouw toereikend, heeft u de beste hypotheekvorm en bouwt u gedegen vermogen op? De experts van VDE financieel advies adviseren en begeleiden u zodat er een tailormade financieel advies voorhanden is.

Een financieel plan dat mee verandert

Met een financieel plan heeft u inzicht in uw hele financiële situatie. Niet alleen op dit moment, maar ook voor de toekomst. Maar uw leven staat niet stil: uw (financiële) situatie of uw plannen kunnen natuurlijk altijd wijzigen. Daarom controleren we periodiek of we moeten bijsturen in het financiële plan. Zo houden we uw financiële planning actueel én rendabel!